Mogelijkheden

 

Taarten

De taarten zijn te bestellen in de variaties biscuit, chocolade biscuit of red velvet. Ook kunt u een glutenvrije taart bestellen. Ik maak alle materialen erg goed en extra schoon. Ik heb echter geen aparte materialen voor glutenvrij. De uiteindelijke prijs hangt af van verschillende factoren zoals het taartontwerp, het aantal personen, de gekozen vullingen en de gewenste decoraties. Standaard wordt de taart gevuld met 2 lagen zachte merengue crème.  De smaak van deze merengue crème kan naar wens worden aangepast. Verschillende smaken merengue crème kunnen in de taart worden gecombineerd. Samen komen we tot een prachtige taart en ontvangt u een offerte helemaal aangepast op uw wensen.

U kunt kiezen voor een mooie persoonlijke topper. Deze kan van verschillende materialen worden gemaakt en kunnen bij verschillende aanbieders besteld worden. Dit wordt dan meegenomen in de offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Cupcakes

Ook voor cupcakes zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u lekkere vanille cupcakes of kiest u voor smeuïge chocolade cupcakes? Of toch misschien een red velvet cupcakes of glutenvrij? Alles is mogelijk.

U kunt kiezen voor gevulde en ongevulde cupcakes. Gedecoreerd met alleen een zachte merengue crème toef. Of als extra versiering een fondant schildje al dan niet met een foodprint decoratie.  

 Smashcake

Wat is er leuker dan je eerste verjaardag vieren met een smashcake? Lekker knoeien en kliederen met een speciaal gemaakt taartje. En ondertussen veel plezier beleven en lekker smikkelen. Een vanille of chocolade biscuit taartje gedecoreerd naar keuze. Of een leuke Giant Cupcake. Al dan niet bijpassend aan de taart en/of cupcakes. 

Sweets

Een sweettable of een leuke aanvulling bij een taart. Sweets zijn daar uitermate geschikt voor. Hieronder vallen macarons, mini cupcakes, cakepops, cakepopijsjes (cakeslices), mini donuts, mini taartjes, oreobonbons, chocoaardbeien en diamant hearts.