Nieuws

Oktober 2018

De maand is goed gestart, 3 taarten in het eerste weekend. Een snelle Carstaart, een schattige bekend konijntje taart en een smakelijke snoeptaart. Alle 3 voor een jongen die op zondag 7 oktober hun verjaardag vierden. En 2 van deze taarten waren speciale taarten. Ik had een glutenvrije taart en een koemelk vrije taart. De 3de taart is niet bekleed met fondant maar alleen met merengue creme afgesmeerd. Dus 3 bijzondere taarten.

Dus ook voor een glutenvrije, koemelkvrije taart bent u bij mij aan het goed adres.

September 2018

De maand september is een drukke, maar gezellige maand. Heel veel mooie en lekker taarten en (mini) cupcakes heb ik mogen maken. Waaronder een klein bruidstaartje voor een echtpaar dat 25 jaar getrouwd is. De taart is naar voorbeeld van de echte bruidstaart. Ook eens leuk om te maken. Je kunt dus echt alle kante op.

Zoekt u nog een leuke verjaardagskalender? Bij Mjamtaart is een mooie kalender te bestellen. Als u bij de maand maart kijkt, ziet u daar een mooie foto staan van Berna's droomtaarten. Heel leuk en bijzonder om aan mee te hebben gewerkt.

https://www.mjamtaart.nl/verjaardagskalender/

 

Augustus 2018

De vakantie is weer voorbij. Heerlijk 3 weken genoten in Frankrijk. De eerste bestellingen zijn de deur al weer uit. Nog even en het gewone leven gaat weer verder. Dus ook de verjaardagen, geboorte en trouwdagen. Stuur gerust een bericht voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte.

Per 1 augustus zijn de prijzen iets gestegen ivm de gestegen prijzen van de ingrediënten. De prijzen op mijn website zijn de actuele prijzen.

Het is bijna zover. Zomervakantie. We gaan heerlijk genieten van elkaar en het mooie weer. U kunt gerust een bericht sturen, informatie inwinnen of een bestelling plaatsen. Het zal misschien wat langer duren voor ik antwoord geef. Berna's droomtaarten is vanaf 17 augustus weer volledig in bedrijf.

Iedereen een ontzettend fijne, relaxte, mooie, gezellige en ontspannende tijd gewenst.

Juli 2018

Zo, de eerste 2 weken van juli was het lekker druk met bestellingen; een verjaardagstaart van Viana met 75 bijpassende mini cupcakes, een tropische taart met flamingo's en ananas. Ook mijn 2de bruidstaart is opgehaald door een blijde bruid. Een de welbekende eenhoorntaart mocht niet ontbreken. Daarna lekker genieten van de zomervakantie.

Juni 2018

De maand juni was een rustige maand qua bestellingen. Dat kwam goed uit, aangezien mijn zoon zijn 10 de verjaardag vierde. Daar hoort natuurlijk taart bij en traktaties bij voor school. De leerkrachten kregen een taart die afgesmeerd is met merengue creme afgewerkt met vers fruit en de kinderen een push up Picachu cake.

Mei 2018

Vrijdag avond (19 uur) een aanvraag en zondag (13 uur)ophalen. En dat met een zaterdag waarbij er geen tijd was om aan de taart te werken. Ook dat kan bij Berna's droomtaarten. En dan ook nog eens een Gender Reveal. Hoe leuk is dat.

Vanaf 15 mei is de Pricacyverklaring te vinden op mijn website. Dit om te voldoen aan de wet die eind mei in gaat.

Deze maand voor het eerst een Giant Cupcake gemaakt voor een cakesmash.

April 2018

Berna's droomtaarten wenst u fijne paasdagen. 

Maart 2018

De maand maart fijn afgesloten met 2 taarten. Hiervan is er 1 pas maandag besteld en vrijdag opgehaald. Ook dat kan, mits er nog plek is in de agenda.

Wat een mijlpaal! 

Mijn website heeft haar 1000ste bezoeker mogen verwelkomen.

 

De mogelijkheden van Berna's droomtaarten zijn uitgebreid met het maken van kleine lekkernijen; mini cupcakes, cakepops, macarons en sinds kort ook oreobonbons. Het welbekende koekje omringd door chocolade en al niet afgewerkt met decoraties. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos.

Februari 2018

NIEUW! Vanaf heden is er een nieuwe pagina gekomen op mijn website; Kleine lekkernijen. Hieronder vallen macarons, mini cupcakes en cakepops. Leuk bij een taart om een sweettable te creëren of los te bestellen. Al zullen deze gebakjes nog veel geoefend moeten worden om te perfect te krijgen.

 

DE trend van 2018. Vanaf nu ook te bestellen bij Berna's droomtaarten; de koektaart. Gemaakt van koekdeeg of van lekkere biscuit.

Deze maand een bijzondere bestelling; iemand heeft 2 dummie taarten en dummie cupcakes besteld. Bestemd voor onder 2 stolpen en op een dienblad. Hoe leuk is dat. Echt een keer iets anders.

Januari 2018

NIEUW! Mini cupcakes. Ook te bestellen bij een taart en/of cupcakes. Natuurlijk kunnen ze ook los besteld worden. Echt een eenhaps gebakje.

 

HOERA! Mijn website bestaat 1 jaar. Wat is de tijd toch snel gegaan. En wat heb ik toch mooie, bijzondere, lekkere maar vooral unieke taarten mogen maken. Iedereen ontzettend bedankt voor de opdrachten en het vertrouwen. Op naar jaar 2.

                         December 2017

Lieve bezoekers, vrienden en klanten.

Het afgelopen jaar was een mooi taart en cupcakes jaar. Ik mocht met veel liefde en passie weer lekkere en unieke creaties maken. Ik wens iedereen een ontzettend mooi, gezond, gelukkig en taartrijk jaar toe. Tot ziens in 2018.

De gezellige, maar ook drukke maand, is weer aangebroken. In deze maand staan de Sint en Kerst taarten weer op het programma. Er is nog plek in december.

Mocht u in 2018 een taart willen bestellen, stuur dan gerust een bericht voor een meer informatie of een vrijblijvende offerte.

November 2017

In deze maand zijn er weer verschillende taarten uitgegaan. Voor mijn nichtje Maddy een schattige pandataart, voor Amelie (die via het Rad van fortuin een taart had gewonnen) een sterrentaart en een lekker Meneer sneeuwpop voor het wintersport overleg. Daarnaast nog lekkere enge cupcakes in Halloween sfeer. 

En een workshop gewonnen bij Cake, Bake and Love in Voorburg. Boetseren van een glow in the dark unicorn.

Oktober 2017

Deze maand ga ik er even lekker tussenuit. Maar u kunt gewoon een bericht sturen en taarten bestellen.

 

In september voor Dima een mooie taart gemaakt. Als dank kreeg ik dit briefje van de organisatie.

September 2017

De maand september is een drukke maand. Ik heb deze maand elk weekend wel een of meerdere taarten gemaakt. Allemaal unieke en op maat gemaakte taarten. Van Maja en Willy de Bij tot The Joker.

De taart die ik met heel veel dankbaarheid heb gemaakt, is de taart voor Dima. Ik ben lid van Icing Smiles Holland en mocht nu voor het eerst via deze stichting een taart maken. De taart is voor de geestelijk en lichamelijk beperkte Dima die even een paar uur thuis kon zijn. Voor meer info over deze stichting kun je kijken op http://www.icingsmiles.nl 

Augustus 2017

Mijn dochter is 7 jaar geworden en daar hoort taart bij. Voor thuis en voor de juffen en meesters op school.

Sinds ik weer aandacht heb gegeven op facebook over deze site, stromen de berichten binnen. Sommige weekenden in september zitten al vol. Echt super leuk!

We zijn weer terug van vakantie. Stuur gerust een bericht voor informatie. Er staan al een paar taarten op de planning. 

Juli 2017

De maand van de vakantie is aangebroken. Ook ik ga er even tussen uit om met en van mijn gezin te genieten. U kunt gerust een bericht sturen. Die probeer ik zo snel mogelijk te beantwoorden. Het kan misschien wat langer duren aangezien we in het buitenland verblijven.

Juni 2017

De maand juni heeft veel taarten en cupcakes gebracht. Mijn zoon was jarig en daar hoort natuurlijk taart en cupcakes bij. En met vaderdag is mooie gelegenheid om een taart met bijpassende cupcakes mee te nemen.