Nieuws

Mei 2023

Wat gaat het weer goed dit jaar. Al vele mooie bestellingen gehad. Helaas zit de agenda t/m augustus helemaal vol en is er de summerbreak. Ik heb weer plek vanaf september 2023. Iedereen alvast super bedankt voor alle mooie en bijzondere bestellingen!

Januari 2023

Na een jaar waarin ik niet zoveel tijd had voor Berna's droomtaarten, kan ik in 2023 er weer helemaal tegenaan. Ik heb weer heel veel zin, plezier en passie om prachtige, lekkere, mooie en unieke taarten te maken. Ook smeuïge cupcakes en heerlijke sweets kunnen besteld worden. Alles geheel naar wens.

De prijzen zijn door de prijsstijgingen van de ingrediënten omhoog gegaan.

Kortom, laat de bestellingen maar komen.

Januari 2022

In 2022 staat Berna's droomtaarten weer voor jullie klaar voor al uw taarten, cupcakes en sweets. Kijk voor de actuele prijzen op de website. Voor alsnog stijgen de prijzen nog niet. Wanneer de ingrediënten qua prijs stijgen, zal Berna's droomtaarten dit moeten doorberekenen in de prijs van de taarten, cupcakes en sweets.

December 2021

Ondanks dit rare en bijzondere jaar wenst Berna's droomtaarten iedereen ontzettende fijne feestdagen en natuurlijk een fantastisch 2022.

Via deze weg wil ik alle klanten bedanken die dit jaar ondanks alle maatregelen toch een bestelling hebben geplaatst. In 2022 staat Berna's droomtaarten weer voor jullie klaar voor al uw taarten, cupcakes en sweets.

Doordat ik meer ben gaan werken en ook een opleiding volg, heb ik vanaf de zomervakantie niet zoveel bestellingen kunnen aannemen. Vandaar dat deze Nieuwspagina niet zo gevuld is als normaal. Op www.facebook.com/bernasdroomtaarten zijn de recente bestelling terug te vinden. 

Juli 2021

Van 26 juli tot 31 augustus houd ik vakantie. Het kan dus voorkomen dat ik wat later reageer.

Ik wens iedereen een heel fijne, relaxte en zonnige vakantie toe.

Juni 2021

Wat leuk dat ik de afgelopen weken combinaties heb mogen maken van een taart met cupcakes of een smascake.

Januari 2021

En genieten maar!!

Een fris en bijgewerkte website is altijd fijn. Alles weer bijwerken, aanpassen en soms ook gewoon verwijderen. Sinds deze maand is de website aangepast. Fris nieuw kleurtje, foto's bijgewerkt, pagina aangepast. Een goed begin van 2021! 

Ook nieuw zijn deze chocolate bombs. Giet deze bombs over met hete melk en er wacht je een verrassing en heerlijke warme chocolademelk. Of leg het voorzichtig in de hete melk. Zie het filmpje hierboven.

Een nieuw jaar is begonnen. Een jaar waarin we nog steeds te maken hebben met corona. Hierdoor kunnen verjaardagen, bruiloften, gender revealparty's etc niet doorgaan zoals we gewend zijn. Gelukkig kunnen we voor sommige dingen een oplossing bedenken. Zo is in deze tijd het bestellen van een klein taartje of sweets een goede manier om toch een bijzondere dag of gebeurtenis te vieren. Neem gerust contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

December 2020

Ondanks dit rare en bijzondere jaar wenst Berna's droomtaarten iedereen ontzettende fijne feestdagen en natuurlijk een fantastisch 2021.

Via deze weg wil ik alle klanten bedanken die dit jaar ondanks alle maatregelen toch een bestelling hebben geplaatst. In 2021 staat Berna's droomtaarten weer voor jullie klaar voor al uw taarten, cupcakes en kleine lekkernijen.

Kijk voor de nieuwe prijzen per 1 januari 2021 op de pagina over prijzen.

November 2020

NIEUW!! Diamand hearts. Dit zijn chocolade harten gevuld met gemalen biscuit met merengue crème gemixt. Dit kan met vanille, chocolade en red velvet biscuit zijn. De merengue crème kan een smaakje krijgen. De hearts kunnen in allerlei kleuren chocolade gemaakt worden en in elk thema gedecoreerd worden.

Augustus 2020

Beste klanten
Na de nieuwe maatregelen rond het coronavirus het volgende: per feestje thuis mogen er max 6 mensen worden uitgenodigd. Om toch een feestje met meer mensen te kunnen vieren is het een idee om verschillende tijdsloten te hanteren met genoeg tijd ertussen. Zo kun je op 1 dag toch het feestje vieren met kleine gezelschappen.

Willen jullie de bestelling annuleren, kan dat tot 2 dagen voor de gereserveerde datum. Dat is kosteloos en begrijp ik volkomen. Heb je vragen mail me gerust, stuur een Messenger bericht of Whatsapp mij.
Liefs Berna

Ik heb genoten van mijn vakantie en mijn gezin. Heerlijk weg geweest en opgeladen voor de komende maanden. Als eerste een bruidstaart op de planning en een verjaardag van iemand die 30 jaar wordt. Echt zin in om weer lekker aan de slag te gaan.

Juli 2020

Vlak voor de Summerbreak zijn de laatste bestellingen opgehaald. Er gingen zelfs taarten en een Giant Cupcake de vriezer in. Fijn dat er klanten zijn die ondanks dat je gesloten bent, toch echt iets van mijn hand willen hebben bij een verjaardag.

Juni 2020

Nog een paar weken en dan is het zomervakantie. Ook Berna's droomtaarten heeft een summer-break.

Van maandag 20 juli t/m zondag 30 augustus is Berna's droomtaarten gesloten. In die tijd kunnen er wel mailtjes gestuurd worden, bestelformulieren worden ingevuld of informatie worden gevraagd. Het kan wat langer duren voordat ik antwoord.

Fijne zomervakantie!

20 juli t/m 30 augustus

De maand juni is begonnen met nieuwe corona maatregelen. Door de versoepeling, zijn er al weer meer bestellingen binnen gekomen vergeleken met de afgelopen weken. Fijn dat er weer verjaardagen gevierd kunnen worden!!

Mei 2020

NIEUW!!! Choco-aardbeien. Te verkrijgen in verschillende kleuren chocolade, allerlei thema's, verschillende soorten sprinkles. Leuk voor bij een sweettable of als 'gezonde' traktatie op school.

April 2020

Ook nu zijn er mensen jarig, worden er babytjes geboren, willen mensen laten weten dat ze een baby verwachten, etc. Ook voor een klein gezelschap kunt u een taart, cupcakes of kleine lekkernijen bestellen. De minimale afnames gelden niet zo lang we thuis moeten blijven tijdens deze coronacrisis. Dus bestel gerust een taartje voor 10 personen, 6 cupcakes of lekker macarons. Ook nu blijven we vieren! Al is het aangepast.

Maart 2020

Vandaag, in deze rare, onzekere tijd heb ik mijn familie een zakje liefde gebracht. Het blijft toch raar; aanbellen, zakje neerzetten en naar achteren stappen. Fijn om mijn familie even gezien te hebben op 1,5 m afstand. Zorg goed voor elkaar en blijf vooral thuis!

Beste klanten
Ivm het toenemende paniek rond het coronavirus de volgende huishoudelijke mededeling. Voor alsnog blijf ik open. Willen jullie de bestelling annuleren, kan dat tot 2 dagen voor de gereserveerde datum. Dat is kosteloos en begrijp ik volkomen. Heb je vragen mail me gerust, stuur een Messenger bericht of Whatsapp mij.
Liefs Berna

Februari 2020

Deze maand weer een hoop mooie taarten mogen maken. Het leukste was echter de vele bestellingen die er geplaatst zijn. Nog nooit heb ik in een maand zoveel bestellingen gekregen. Fijn dat mensen mij weten te vinden voor een mooie, unieke en smakelijke taart, smeuiige cupcakes of kleine lekkernijen.

Januari 2020

En dan is daar 2020. Een mooi jaar waar we veel mooie, unieke, smakelijke en lekker taarten, cupcakes en/of kleine lekkernijen mogen maken.

2020 zal een goed jaar worden voor de mooie trouwdatum. Dus als je ten huwelijk bent gevraagd en jullie zijn op zoek naar de perfecte taart al dan niet met kleine lekkernijen, een sweet table of smeuige cupcakes, neem dan gerust een kijkje op deze site. Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust. Samen komen tot iets moois en lekkers wat precies bij jullie en jullie wensen past.

 

ACTIE!

In de maand januari is er een mooie actie om dit jaar goed te beginnen. Bij een bestelling voor 01 februari 10% korting op de gehele bestelling. Deze dient dan ook gelijk betaald te worden. Bestellen kan via het contactformulier of via een mailtje naar

bernasdroomtaarten @hotmail.com.

 

December

Wat was 2019 weer een fantastisch jaar. Nieuwe klanten mogen begroeten, bestaande klanten die weer een bestelling plaatsten. En wat een lekkere, nieuwe producten zijn er bij gekomen: de doll cake, mini donuts, cakeslices en de pizza taart. 

Nu dus nog meer keuzes en mogelijkheden.

Leuk om ook eens een sweettable te bestellen.

24 dec:

De allerlaatste bakcreaties zijn een feit!

Macarons voor eigen gebruik voor bij de koffie/thee op 1ste kerstdag. Wat uit kunnen proberen qua decoraties. Niet alles lukt of wordt goedgekeurd.

 

NIEUW!! Cakepopijsjes of cakeslices.

In elk thema te bestellen.

Ik wens iedereen heel fijne, gezellige en mooie kerstdagen en al het goede voor 2020.

 

Alle bestaande en nieuwe klanten enorm bedankt voor het vertrouwen in Berna's droomtaarten.

 

Ik hoop u allen graag terug te zien voor een lekkere taart, smeuïge cupcakes en/of kleine lekkernijen.

Liefs Berna

November 2019

NIEUW!!! Pizza taart. Kleine pizza puntjes rijkelijk gedecoreerd met crème; merengue of enchanted cream.

In elke kleurstelling aan te vragen, passend bij elk thema. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Leuke aanvulling bij de sweettable of gewoon los te bestellen.

 

September 2019

Nieuw!! Mini donuts om je sweet table mee aan te vullen of gewoon lekker los als traktatie.

Augustus 2019

Na een heerlijke vakantie, gaan we weer aan de slag om lekkere, mooie, unieke en persoonlijke taarten, cupcakes en/of kleine lekkernijen te maken. Stuur gerust een bericht voor informatie.

Juli 2019

Na de laatste bestelling is het tijd om te genieten van mijn gezin en de vakantie. Ik ga van 20 juli tot 20 augustus genieten. U kunt gerust nog een bericht sturen, informatie vragen en/of een bestelling plaatsen. Het kan wat langer duren voordat ik reageer. 

Juni 2019

In deze maand werd mijn zoon 11 jaar. Gek van Picachu, dus was het thema voor zijn sweet table niet zo moeilijk. Taart, cakepops, fudge, cupcakes en macarons. Oreobonbons hadden hier ook prima bij gepast. Maar dat werd een beetje te veel.

Mei 2019

Deze maand een mooie en lekkere bruidstaart gemaakt. Een smakelijke semi naked cake. Een semi naked cake is een taart (biscuit) die afgesmeerd wordt met een dun laagje merengue crème. Niet bekleed met fondant. Daarnaast heeft de taart de decoraties die ook op een beklede taart kunnen. Meestal wordt er vers fruit als decoratie gebruikt

April 2019

Wat is het toch leuk dat ze steeds nieuwe dingen bedenken om toe te kunnen passen in een taart. Zo ook een gedeelte van een taart met een gat erin. Nu met een hobbelpaardje, maar er kan natuurlijk van alles is; een dier, cijfers, kleine toppers, Disney figuurtjes etc.

Dit gedeelte is echter altijd een dummie. Er omheen zit wel een echte taart. Wie bestelt er al eerste zo'n soort taart?

Maart 2019

Wat is het toch leuk om al te weten wat het gaat worden. Steeds meer stellen willen via een taart aan dierbaren laten weten of ze een zoon of dochter verwachten. Ook dat kan bij Berna's droomtaarten.

Februari 2019

Wat is er lekkerder en gezelliger dan het reserveren van een bruidsproeverij? In alle rust verschillende vullingen proeven in combinatie met 1 of meerdere smaken biscuits. Ook om een sweettable samen te stellen kun je een proeverij boeken. De kosten zijn €25 per 2 personen en bij de bestelling wordt deze in mindering gebracht op het totaalbedrag.

NIEUW: de Doll cake

Vanaf heden te bestellen. Aan te passen naar elke figuur of type. In de jurk zit alleen de bovenkant van een pop. Er kan ook een hele pop in, dan zal de prijs duurder worden.

Januari 2019

Berna's droomtaarten wenst iedereen een fantastsch, gelukkig, gezond, mooi en lekker 2019!

 

U kunt in 2019 voor elke gelegenheid taart(en), cupcakes en/of kleine lekkernijen bestellen.

December 2018

NIEUW! Fudge.

Heerlijke en zachte fudge. In de smaken wit, melk en puur. Deze kan zowel gevuld als ongevuld besteld worden. Voor elke gelegenheid aan te passen door de decoratie.

Ik wens iedereen heel fijne, gezellige en mooie kerstdagen en al het goede voor 2019.

 

Alle bestaande en nieuwe klanten enorm bedankt voor het vertrouwen in Berna's droomtaarten.

 

Ik hoop u allen graag terug te zien voor een lekkere taart, smeuiige cupcakes en/of kleine lekkernijen.

Prijsstijging!!

Zoals de meeste mensen wel zullen weten, gaat het lage BTW tarief per 1 januari 2019 omhoog van 6% naar 9%.

Levensmiddelen vallen onder dit tarief, dus ook de taarten die ik maak én de grondstoffen die ik ervoor gebruik. Daarom en omdat de prijs van de grondstoffen de laatste twee jaar flink gestegen is, verhoog ik de prijs voor mijn taarten, cupcakes en kleine lekkernijen.

Na 1 januari 2019 zal de vanaf-prijs voor een taart € 3.75 pp zijn. Ook de cupcakes en de kleine lekkernijen zullen stijgen in prijs.
 

November 2018

De maand november is een topmaand geweest. In deze maand is een record aantal taarten en cupcakes besteld. En ook het aantal nieuwe klanten is gestegen. Wat een groei! Op de websites zijn ook de recensies uitgebreid. Fijn dat mensen laten weten dat de taart, cupcakes en/of kleine lekkernijen in de smaak is/zijn gevallen.

Oktober 2018

De maand is goed gestart, 3 taarten in het eerste weekend. Een snelle Carstaart, een schattige bekend konijntje taart en een smakelijke snoeptaart. Alle 3 voor een jongen die op zondag 7 oktober hun verjaardag vierden. En 2 van deze taarten waren speciale taarten. Ik had een glutenvrije taart en een koemelk vrije taart. De 3de taart is niet bekleed met fondant maar alleen met merengue creme afgesmeerd. Dus 3 bijzondere taarten.

Dus ook voor een glutenvrije, koemelkvrije taart bent u bij mij aan het goed adres.

September 2018

De maand september is een drukke, maar gezellige maand. Heel veel mooie en lekker taarten en (mini) cupcakes heb ik mogen maken. Waaronder een klein bruidstaartje voor een echtpaar dat 25 jaar getrouwd is. De taart is naar voorbeeld van de echte bruidstaart. Ook eens leuk om te maken. Je kunt dus echt alle kante op.

Zoekt u nog een leuke verjaardagskalender? Bij Mjamtaart is een mooie kalender te bestellen. Als u bij de maand maart kijkt, ziet u daar een mooie foto staan van Berna's droomtaarten. Heel leuk en bijzonder om aan mee te hebben gewerkt.

https://www.mjamtaart.nl/verjaardagskalender/

 

Augustus 2018

De vakantie is weer voorbij. Heerlijk 3 weken genoten in Frankrijk. De eerste bestellingen zijn de deur al weer uit. Nog even en het gewone leven gaat weer verder. Dus ook de verjaardagen, geboorte en trouwdagen. Stuur gerust een bericht voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte.

Per 1 augustus zijn de prijzen iets gestegen ivm de gestegen prijzen van de ingrediënten. De prijzen op mijn website zijn de actuele prijzen.

Het is bijna zover. Zomervakantie. We gaan heerlijk genieten van elkaar en het mooie weer. U kunt gerust een bericht sturen, informatie inwinnen of een bestelling plaatsen. Het zal misschien wat langer duren voor ik antwoord geef. Berna's droomtaarten is vanaf 17 augustus weer volledig in bedrijf.

Iedereen een ontzettend fijne, relaxte, mooie, gezellige en ontspannende tijd gewenst.

Juli 2018

Zo, de eerste 2 weken van juli was het lekker druk met bestellingen; een verjaardagstaart van Viana met 75 bijpassende mini cupcakes, een tropische taart met flamingo's en ananas. Ook mijn 2de bruidstaart is opgehaald door een blijde bruid. Een de welbekende eenhoorntaart mocht niet ontbreken. Daarna lekker genieten van de zomervakantie.

Juni 2018

De maand juni was een rustige maand qua bestellingen. Dat kwam goed uit, aangezien mijn zoon zijn 10de verjaardag vierde. Daar hoort natuurlijk taart bij en traktaties bij voor school. De leerkrachten kregen een taart die afgesmeerd is met merengue creme afgewerkt met vers fruit en de kinderen een push up Picachu cake.

Mei 2018

Vrijdag avond (19 uur) een aanvraag en zondag (13 uur) ophalen. En dat met een zaterdag waarbij er geen tijd was om aan de taart te werken. Ook dat kan bij Berna's droomtaarten. En dan ook nog eens een Gender Reveal. Hoe leuk is dat.

Vanaf 15 mei is de Pricacyverklaring te vinden op mijn website. Dit om te voldoen aan de wet die eind mei in gaat.

Deze maand voor het eerst een Giant Cupcake gemaakt voor een cakesmash.

April 2018

Berna's droomtaarten wenst u fijne paasdagen. 

Maart 2018

De maand maart fijn afgesloten met 2 taarten. Hiervan is er 1 pas maandag besteld en vrijdag opgehaald. Ook dat kan, mits er nog plek is in de agenda.

Wat een mijlpaal! 

Mijn website heeft haar 1000ste bezoeker mogen verwelkomen.

 

De mogelijkheden van Berna's droomtaarten zijn uitgebreid met het maken van kleine lekkernijen; mini cupcakes, cakepops, macarons en sinds kort ook oreobonbons. Het welbekende koekje omringd door chocolade en al niet afgewerkt met decoraties. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos.

Februari 2018

NIEUW! Vanaf heden is er een nieuwe pagina gekomen op mijn website; Kleine lekkernijen. Hieronder vallen macarons, mini cupcakes en cakepops. Leuk bij een taart om een sweettable te creëren of los te bestellen. Al zullen deze gebakjes nog veel geoefend moeten worden om te perfect te krijgen.

 

DE trend van 2018. Vanaf nu ook te bestellen bij Berna's droomtaarten; de koektaart. Gemaakt van koekdeeg of van lekkere biscuit.

Deze maand een bijzondere bestelling; iemand heeft 2 dummie taarten en dummie cupcakes besteld. Bestemd voor onder 2 stolpen en op een dienblad. Hoe leuk is dat. Echt een keer iets anders.

Januari 2018

NIEUW! Mini cupcakes. Ook te bestellen bij een taart en/of cupcakes. Natuurlijk kunnen ze ook los besteld worden. Echt een eenhaps gebakje.

 

HOERA! Mijn website bestaat 1 jaar. Wat is de tijd toch snel gegaan. En wat heb ik toch mooie, bijzondere, lekkere maar vooral unieke taarten mogen maken. Iedereen ontzettend bedankt voor de opdrachten en het vertrouwen.                   Op naar jaar 2.

                         December 2017

Lieve bezoekers, vrienden en klanten.

Het afgelopen jaar was een mooi taart en cupcake jaar. Ik mocht met veel liefde en passie weer lekkere en unieke creaties maken. Ik wens iedereen een ontzettend mooi, gezond, gelukkig en taartrijk jaar toe. Tot ziens in 2018.

De gezellige, maar ook drukke maand, is weer aangebroken. In deze maand staan de Sint en Kerst taarten weer op het programma. Er is nog plek in december.

Mocht u in 2018 een taart willen bestellen, stuur dan gerust een bericht voor een meer informatie of een vrijblijvende offerte.

November 2017

In deze maand zijn er weer verschillende taarten uitgegaan. Voor mijn nichtje Maddy een schattige pandataart, voor Amelie (die via het Rad van fortuin een taart had gewonnen) een sterrentaart en een lekker Meneer sneeuwpop voor het wintersport overleg. Daarnaast nog lekkere enge cupcakes in Halloween sfeer. 

En een workshop gewonnen bij Cake, Bake and Love in Voorburg. Boetseren van een glow in the dark unicorn.

Oktober 2017

Deze maand ga ik er even lekker tussenuit. Maar u kunt gewoon een bericht sturen en taarten bestellen.

 

In september voor Dima een mooie taart gemaakt. Als dank kreeg ik dit briefje van de organisatie.

September 2017

De maand september is een drukke maand. Ik heb deze maand elk weekend wel een of meerdere taarten gemaakt. Allemaal unieke en op maat gemaakte taarten. Van Maja en Willy de Bij tot The Joker.

De taart die ik met heel veel dankbaarheid heb gemaakt, is de taart voor Dima. Ik ben lid van Icing Smiles Holland en mocht nu voor het eerst via deze stichting een taart maken. De taart is voor de geestelijk en lichamelijk beperkte Dima die even een paar uur thuis kon zijn. Voor meer info over deze stichting kun je kijken op http://www.icingsmiles.nl 

Augustus 2017

Mijn dochter is 7 jaar geworden en daar hoort taart bij. Voor thuis en voor de juffen en meesters op school.

Sinds ik weer aandacht heb gegeven op facebook over deze site, stromen de berichten binnen. Sommige weekenden in september zitten al vol. Echt super leuk!

We zijn weer terug van vakantie. Stuur gerust een bericht voor informatie. Er staan al een paar taarten op de planning. 

Juli 2017

De maand van de vakantie is aangebroken. Ook ik ga er even tussen uit om met en van mijn gezin te genieten. U kunt gerust een bericht sturen. Die probeer ik zo snel mogelijk te beantwoorden. Het kan misschien wat langer duren aangezien we in het buitenland verblijven.

Juni 2017

De maand juni heeft veel taarten en cupcakes gebracht. Mijn zoon was jarig en daar hoort natuurlijk taart en cupcakes bij. En met vaderdag is mooie gelegenheid om een taart met bijpassende cupcakes mee te nemen.