Prijzen en mogelijkheden

 

Taarten

De taarten zijn te bestellen in de variaties biscuit, chocolade biscuit of red velvet. De uiteindelijke prijs hangt af van verschillende factoren zoals het taartontwerp, het aantal personen, de gekozen vullingen en de gewenste decoraties. Standaard wordt de taart gevuld met 2 lagen zachte merengue crème.  De smaak van deze merengue crème kan naar wens worden aangepast. Verschillende smaken merengue crème kunnen in de taart worden gecombineerd. Samen komen we tot een prachtige taart en ontvangt u een offerte helemaal aangepast op uw wensen.

De prijs voor een taart is vanaf €3,- pp. Voor eventuele boetseersels of bloemen zal er een meerprijs worden gerekend.

U kunt kiezen voor een mooie persoonlijke topper. Deze kan van verschillende materialen worden gemaakt en kunnen bij verschillende aanbieders besteld worden. Dit wordt dan meegenomen in de offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Cupcakes

Ook voor cupcakes zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u lekkere vanille cupcakes of kiest u voor smeuïge chocolade cupcakes? U kunt kiezen voor gevulde en ongevulde cupcakes. Gedecoreerd met alleen een zachte merengue crème toef. Of als extra versiering een fondant schildje al dan niet met een foodprint decoratie. 

De prijs van een cupcake is vanaf €2,-. (min afname 12 st.)

Neemt u gerust een kijkje op de verschillende pagina's voor meer informatie en ideeën. U kunt altijd een bericht sturen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Mini cupcakes

Mini cupcakes zijn echt eenhapsgebakjes. In de smaken vanille of chocolade. Gedecoreerd met alleen een zachte merengue crème toef. Of als extra versiering een fondant schildje al dan niet met een foodprint decoratie. 

De prijs van een minicupcake is vanaf €1,50. (min afname 24 st.).

 Smashcake

Wat is er leuker dan je eerste verjaardag vieren met een smashcake? Lekker knoeien en kliederen met een speciaal gemaakt taartje. En ondertussen veel plezier beleven en lekker smikkelen. Een vanille of chocolade biscuit taartje gedecoreerd naar keuze. Al dan niet bijpassend aan de taart en/of cupcakes. 

De prijs van een smashcake is €25. Dit kan een Giant Cupcake zijn of een 15 cm taartje. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Kleine lekkernijen

Een sweettable of een leuke aanvulling bij een taart. Kleine lekkernijen zijn daar uitermate geschikt voor. Hieronder vallen macarons, mini cupcakes (zie hierboven), cakepops van biscuit/cake en oreobonbons.

De macarons zijn €1,- per stuk

De cakepops zijn €1,50 per stuk (min afnamen 12 st.)

Oreobonbons zijn €2,- per stuk (min afname 12 st.)  

Alle bovengenoemde prijzen zijn  incl. BTW en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.