Recensies

 

Ik zou het super leuk vinden als je laat weten wat je van de taart, cupcakes en/of  kleine lekkernijen vond. 

Rating: 4.55 sterren
20 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Michelle
2 jaar geleden

Berna heeft hele mooie en lekkere cupcakes gemaakt welke wij gebruikt hebben bij de herdenking van onze dochter. Ze heeft het met heel veel liefde gemaakt, dat zag je en dat proefde je! Het heeft de dag echt speciaal gemaakt!

Monique Cosijn
3 jaar geleden

πŸ” Top. Mooie en lekkere taarten. Wij hebben ervan genoten. Ga zo door!!!

Susanne
3 jaar geleden

Berna denkt met je mee en dit resulteert in een orgineel en prachtige taart! De kindjes hebben ervan gesmuld!

Renata
4 jaar geleden

Je hebt voor onze dochter Lara een prachtige taart gemaakt met wilde dieren, bloemen en ballonnen erop. De kleuren, diertjes en versieringen waren zeer gedetailleerd. Ik vond het bijna zonde om de taart aan te snijden. We hebben enorm veel complimenten gekregen van vrienden en familie. De frisse vulling viel ook goed in de smaak. Heel erg bedankt Berna!
Zeker een aanrader!
Groet, Renata

Petra
4 jaar geleden

Wat een prachtige taart heb je gemaakt voor onze kleindochter: Lara. Hij was niet alleen prachtig maar ook heerlijk. Lara heeft ook zitten smullen! Dank je wel, Berna voor dit geweldige kunststuk!!

Karlijn
4 jaar geleden

Niks anders dan WAUW, een geweldige taart. Smaak was perfect en hij was ook echt precies wat we graag wilde qua uitstraling. Lief geholpen en onwijs meegedacht. Dat was fijn! Wij gaan zeker nog een taart bij je bestellen! Dank

Emine
5 jaar geleden

2 taarten besteld van koekiemonster mevrouw heeft ze naar onze wens gemaakt kortom zijn onze 1ste verjaardag van onze zoon was zeer geslaagd hebben genoten van de taarten
Zeker een aanrader

Chopi
5 jaar geleden

Beste berna,

Uiteindlijk na 5 jaar kunnen we iemandΒ  vinden de lekker en mooi taart kan maken we hebben van genoten. Names ons alemaal wilen we jou bedanken voor de tijd en lievde de je bested .
Gr, chopiπŸ‘πŸ˜πŸ˜˜

Helga van Baalen
5 jaar geleden

Wat een mooie zeemeermintaart heb je gemaakt! Morena vond hem prachtig en we hebben allemaal gesmuld!

Hester & Josephine
5 jaar geleden

Wij hadden de mooiste taart ooit voor de 11e verjaardag van onze lieve meid! De taart was met recht een kunstwerk! De eerste messnede was een echte overwinning πŸ˜‰! Ook de smaak was fantastisch!!! Volgend jaar weer!
Ook wij wilden graag 5 sterren geven, maar dat pakt het systeem niet! Als er 6 sterren waren hadden we die gegeven!
Dank je wel Berna! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜˜